Фобията означава натрапчив страх към специфичен обект или конкретна дейност. Всеки се страхува от нещо. Богатите и известни световни звезди не правят изключения. Коя знаменитост има най-странна фобия? Сега ще разберете.

Опра Уинфри изпитва ужас от балони. Подлудява я идеята, че те ще се спукат. Тя е наложила забрана на целия си персонал да украсява с по случай партита, рождени дни и други празненства. Не харесва и дъвка за дъвчене по същата причина - с тях се правят балончета, коiто се пукат шумно!

Тайра Банкс признава, че се страхува от делфини.

Фобията ѝ се проявила когато е била на  9 години. В интервю разказва, че тогава сънувала как плува в басейн и изведнъж делфините я обкръжават. Този кошмар се повтарял доста често и често се будела от него. Тайра се изправя срещу фобията си в епизод от нейното шоу и изглежда, че успява да превъзмогне страха си.

Орландо Блум изпитва панически страх от прасета. Открил този факт на снимките на филма „Небесно царство“. Едно прасе било изпуснато на снимачната площадка, разказват, че тогава Орландо побягнал от страх като луд.Този вид тревожност се нарича свинофобия.

Скарлет Йохансон се ужасява от папагали. Пернатите ѝ причиняват истински страх. Не е нападана, но казва, че има нещо много плашещо в крилата им и звуците, които издават. Страхът от пернати е орнитофобия.

Памела Андерсън се страхува от себе си! Е, това е доста странно! Казва, че не може да гледа образа си в огледалото, както и не понася филмите си. Тя кара някой да изключи телевизора, ако дават програма с нейно участие.

Мат Деймън има офидофобия - страх от змии. Като повечето актьори и той разбрал за този страх на снимачната площадка. Случило се на снимките на филма “Купихме си зоопарк“. Змиите били пръснати наоколо и той се разплакал, бягайки напред-назад в опит да ги избегне. Истински ужас!

Меган Фокс има фобия от хартия. Сигурно е истинско предизвикателство, имайки предвид работата ѝ. Веднъж попитана тя признава, че не се страхува да я докосне, но въпреки това не я понася. Не докосва с ръката си вестници, списания или сценарии. Компромис прави само ако хартията е гланцирана. Казва, че топи пръст във вода при всяко прелистване на страница, ако текстът е дълъг. За кратък прочит, облизва пръста си!

Джони Деп не вижда нищо забавно в клоуните. Те карат усмивката му да изчезне и истински го плашат. Не харесва перуките, червения нос и цялостния им грим! Намира ги за много зловещи и се ужасява при появата им.

30 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.