Вече говорихме за това, че пандемията от COVID-19 напълно промени живота ни през последните месеци. Изглежда така ще бъде и занапред, а всички ние ще трябва да се адаптираме към новите условия. И затова ето един страхотен начин да задоволим нуждата си от изкуство и култура, спазвайки здравословна социална дистанция.

Решението по време на вирус

Софиянци и гости на столицата ще могат да гледат някои от най-добрите нови български филми, при това на безопасно място – от колите си. Столичното автокино ще е на бул. „Цариградско шосе“ 92, а откриването ще е в петък 29 май в компанията на родния режисьор и актьор Ники Илиев и неговия филм „Завръщане“. Мястото може да побере между 70 и 80 автомобила.

 

„Ще започне с автоконцерт, какъвто не е правен до момента в България. А съботата ще бъде изцяло посветена на stand up car comedy. Автоконцертът ще представлява музика на живо, която ще се пуска по радиото на ниска честото, с fm трансмитер, но ще може да се чуе и като се отвори прозорецът на колата”, обясни пред Нова тв организаторът Мая Иванова.

2 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.