Когато стане дума за страхотни автомобили от Големия екран, можем да се сетим за безброй. Сред тях са Батмобилът, Mini Cooper-ът от „Италианска афера”, Chevrolet-ът от „Трансформърс” или някои класики като Ford Mustang-а от „Джон Уик” или пък този от „Да изчезнеш за 60 секунди”. Но безспорният отличник откъм количество впечатляващи коли е кино хитът „Бързи и яростни”. Затова решихме да ви покажем най-любимите ни „зверове” на четири колела от касовата лента с Вин Дизел, Пол Уокър и Дуейн Джонсън-Скалата.

Любимите ни „Бързи и яростни” коли, които кара Доминик Торето

Задъханият екшън ни представя толкова много и толкова чудесни автомобили, че определено ни е трудно да ги класираме. Затова ще започнем първо с колите, взели ни акъла, зад волана на които сяда Доминик Торето (в ролята Вин Дизел). И понеже са твърде много, ето нашият топ 5.

  • Lykan HyperSport 2014 („Бързи и яростни” 7)

Определено най-лъскавото бижу в автопарка на лентата. Струва повече от 3 милиона долара.

  • Dodge Challenger SRT-8 2009 („Бързи и яростни” 5 и 6)

В едно от състезанията между Дом и Брайън, Торето залага на представителя на златния век на американската автомобилна индустрия.

  • Dodge Charger Daytona 1969 („Бързи и яростни” 6)

Dodge Charger Daytona се появява в пълния си блясък в началото на филма и участва в преследването на танка, но по-късно го очаква трагичен финал – блъска се в парапета на един мост.

  • Dodge Charger 1970 („Бързи и яростни” 1, 4, 5 и 7)

Истински „звяр” и символ на всички части на поредицата.

  • Plymouth GTX 1971 („Бързи и яростни” 8)

Класика! Как да не я харесаш?!

49 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.