Холивуд - мястото, където мечтите се сбъдват. Блясък, прожектори и красиви хора. Под това обаче прозира много лицемерие и безскруполност. Ето някой от най-мръсните тайни на филмовата индустрия.

  • Наркотиците са част от бюджета на някои филми

За знаменитостите е много лесно да се снабдят с качествени наркотици. Един слух в Холивуд гласи, че Джак Никълсън е бил много пристрастен към кокаина, докато снимал "Сиянието". Дотолкова, че дозите му били включени в бюджета за заснемането на филма. В едно интервю през 1980 г. Никълсън казва:

Наркотиците не са кой знае какво. Аз все още обичам да се надрусвам от време на време, около 4 пъти седмично. Това не е нищо особено за американец.

  • Актрисите не се хранят

Напрежението върху актрисите да бъдат слаби може да е брутално. На червения килим през 2013 г. Дженифър Лорънс пита един от репортерите:

Има ли храна тук? Умирам от глад.

Понеже знаят, че фигурите им ще бъдат критикувани на червения килим, актрисите редовно гладуват дни преди големите събития. Звездата Наоми Уотс шеговито го нарича "Оскарексия".

  • Папараците са под наем

За звездите имиджът е всичко. Зле прикрита тайна е, че много от знаменитостите сами си викат папараците. Ако погледнете уж папарашка снимка, на която изглежда сякаш известната личност позира, е много възможно не просто да изглежда така. Ким Кардашиан е една от звездите, които си имат личен папарак. Той пътува с нея навсякъде. Тя преглежда и избира всяка снимка, след което минават и през обработка.

  • Роли срещу секс услуги

Още преди скандала със Харви Уайнстийн се носеха слухове за това как някой актриси печелят ролите си. В интервю за GQ Мегън Фокс развазва как някои "холивудски легенди" я канели на вечери, които тя смятала за професионални. В процес на вечерята тя разбирала, че идеята е различна. Казва още, че не би преспала с никого за роля. 

  • Криминално минало

С добър PR звездите успяват да прикрият някои скандали. В някои случаи дори се налага да прикрият криминилните си досиета. В ерата на интернета обаче това е невъзвожно. Когато бил на 16, Марк Уолбълг е осъден на 2 години затвор за нападение, само че излежава само 45 дни от присъдата си. Крисчън Слейтър има още по-дълго досие. През 1989 г. е арестуван за каране в нетрезво състояние, през 1997 г. - за насилие над приятелката си. По-късно същата година е осъден за опит да се качи на самолет с огнестрелно оръжие. 

  • Филми за върастни

Някои популярни лица са готови на всичко, за да бъдат пред камерите, дори тези камери да са на площадката на порно филми. Силвестър Сталоун учавствал в Party at the Kitty за 200$ преди да стане известен. След успеха на Рамбо духът на Party at the Kitty идва да преследва Сталоун. Филмът е пуснат отново с надеждата да се облагодетелства от успеха на Сталоун. 

Мерилин Монро има голи снимки от времето, когато още е била Норма Джийн. Джеки Чак е участвал във филм за възрастни през 70-те, а Камерън Диас има кратко видео с белезници. Барбара Стрейзънд имала късмет, защото кратката гола сцена, която имала в подобен филм била изрязана и не видяла бял свят. 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.