Красотата е субективно понятие, предвид индивидуалните предпочитания на господата. Както се казва, за всеки влак си има пътници. Трябва обаче да признаете, че има очарователни представителки на нежния пол, които са способни да оставят всекиго без дъх. Именно няколко такива са събрани в класацията Най-горещите актриси за 2019 г на тематичния сайт IMDB.

ТОП 3 красавици на киното през миналата година

Теа Софи Лох Нес

Теа Софи Лох Нес

Може и името да не ви говори много, но ако сте почитатели на сериалите няма как да не сте я забелязали в историческата екшън поредица "Последното кралство" (2015 г), както и в трилъра Polaroid (2015 г). Родена е на 26 ноември 1996 г в Норвегия и макар че е още доста млада, бъдещето ѝ изглежда обещаващо. 

Марго Роби

Марго Роби

Страхотната австралийска актриса и продуцент е само на 29 години, а зад гърба си вече има завидни успехи. Така че пленителната ѝ усмивка и страхотната визия определено не са единственото ѝ предимство. Познаваме я от черната комедия на Мартин Скорсезе „Вълкът от Уолстрийт” (2013 г) и приключенския екшън „Легендата за Тарзан" (2016 г), а престижното списание Time поставя в списъка си за „Най-влиятелни хора от 2017”

Лили Джеймс

 

Първия си пробив прави с филма „Пепеляшка” от 2015 г. Познаваме я още като Наташа Ростова от телевизионния сериал „Война и мир” от 2016 г и младата Дона Шеридан (героинята на Мерил Стрийп) в мюзикъла Mamma Mia (2018 г). Критиката обикновено е добре настроена към изявите на 30-годишната актриса, така че очакваме още впечатляващи роли от нея  в бъдеще.

45 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.