Вероятно всеки един от нас, прибирайки се вечер вкъщи след дълъг работен ден или множество училищни задължения, има свой собствен начин, които му помага да релаксира. Голяма част от хората, предпочитат да се настанят удобно на дивана, пускайки някой интересен сериал, който окупира цялото му внимание и ги кара да забравят ежедневните неволи и несгоди.

  •  STRANGER THINGS
                                            

Този научно-фантастичен американски сериал, създаден от Братя Дафър, определено "разбива" всички очаквания. Загадачната история, съсредоточена около откриването на изчезналия 12-годишен Уил Байърс, впуска в едно невъобразимо приключение цялото му семейство, приятели и дори жители на града. Макар че, не успяват да се справят с мистерията около изчезването но малкото момче, приятелите на Уил откриват в гората момиче с необикновени способности, коeто може да им помогне. Скоро след това обаче става ясно, че пръст в изчезванетко на Уил има секретна организация, занимаваща се с изследване на могъщи сили. 

Завладяващият сюжет пленява милиони зрители по целия свят и за кратко време се превърна в един от най-гледаните сериали.

  •   Изгубени (LOST)
                                              

Първият сезон дебютира по АВС от 22 септември 2004 до 23 май 2010 г. Последваха още пет сезона след него. Тази американска продукция проследява живота на група хора, оцелели след самолетна катастрофа на тропически остров. Всеки един от епизодите е свързан с живота на персонажите в тази вълнуваща история на острова. Част от главните актьори, които вземат участие в драматичната продукция, са Матю Фокс, Хорхе Гарсия, Тери О'Куин и Еванджелин Лили.

  •   Шерлок (SHERLOCK)
                                               

Основните действащи лица в тази тъй харесвана от публиката британска криминална драма са Мартин Фрийман и Бенедикт Къмбърбач. Самият сюжет обаче се оказва повече от реалистичен, представяйки съвременните детективски умения и истории на героя Сър Артър Конан Дойл - Шерлок Холмс.

  • Къща от карти (HOUSE OF CARDS)
                                              

Успешно събрана в шест сезона, историята проследява политическата кариера на един от представителите на Демократическата партия на САЩ - Франсис Ъндърууд. Самият той преминава през различни етапи - от председател на парламента на партията на Камарата на представителите, през вицепрезидент, до Президент на Съединените щати. Основната идея на сериала се базира на политическата корупция и прикритите отношения между политиците.

  • Приятели (FRIENDS)
                                              

Състоящ се от 236 епизода, всеки по 22 минути, поредицата проследява живота на шестима приятели, които живеят в Манхатън, Ню Йорк. Създаден от Дейвид Крейн и Марта Кауфман, последният епизод е излъчен през далечната 2003 г. Поради големия зрителски интерес обаче се очаква да бъде създаден "финален епизод", като хубавата вест бе потвърдена само преди няколко дни от самия Кевин Райли - президент на НВО МАХ.

  •  Анатомията на Грей (GREY'S ANATOMY)
                                           

Носител на награда "Еми" и "Златен глобус", първият епизод на този американски сериал за първи път е излъчен през 2005 г. Главеният персонаж в продукцията е Д-р Мередит Грей, който в началото е и стажант в болница в Сиатъл. Заглавието на сериала се свързва с един от най-известните английски учебници по медицина, авторът на който се казва Грей.

33 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.