Принцеса Даяна продължава да буди интереса дори и 13 години след трагичната катастрофа, която отне живота ѝ. След случилото се тя дълго време беше тема номер 1 за медиите по целия свят, а на екран се появиха не един и два сюжета, посветени на нея. Поредната екранизация на нейната история обаче изправи на нокти синовете ѝ, а причината е, че сюжетът акцентира върху менталните разстройства на Даяна.

Какво разказва новият филм?

Става въпрос за скандална документална лента, коята се фокусира върху тежкото детство на прицесата, нейния нещастен брак с Чарлз и..., за капак, разклатената ѝ психика. Пред камерите, за да разкажат своята версия за живота на Даяна, застават очевидци на четирите опита за самоубийство, които направила майката на принцовете в Бъкингамския дворец, твърди мълвата.

Кой създаде заглавието?

В британската столица Лондон запознати коментират, че филмът е поръчан от Netflix. От стрийминг платформата засега не дават категоричен отговор относно подозренията. Според източници на Daily Mail Уилям и Хари били силно притеснени от евентуалната поява на подобна продукция, която за пореден път ще се опита да покаже майка им в лоша светлина.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.