Новите компютърни анимации вече не са само детски забавления. Сюжетите им обхващат както свят, пълен с вълшебства, така и моменти от ежедневието на всеки родител. Героите са шумни, весели и остроумни и определено могат да задържат усмивката на лицата ви. Насладете се на тези предложения с пуканки или чипс. Забравете за задачите и се потопете в света за забавленията. 

НАПРЕД /ONWAR – вече на екран

Филмът е озвучен на български. Сюжетът е фанстастично градско поучителен. Магията и бащината любов, видяна и почувствана през момчешките сърца! Приключението започва с едно писмо и магически жезъл…

СКУБИ ДУ/ SCOOB - премиера през май

Историята за едно момче и едно случайно куче се превръща в любима поредица от детски фимчета. Това е втората екранизация на култовата поредица. В нея Скуби и бандата се сблъскват с най-голямата си мистерия: призрачното куче! Всичко започва от самото начало - запознанството и първата среща на геройте!

SMALL FOOT / МАЛКАТА СТЪПКА -2018 г.

Истинско забавление за цялото семейство. Откритието на един Йети предизвиква истинска лудница. Митичното същество Малка стъпка съществува. Настъпва истинска паника, от която ще се смеете през сълзи.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.