Най-големите световни екшън звезди вече определено не са първа младост. Разбира се, на холивудските „врати“ чука младото поколение, с надежда да достигне славата на легендарни актьори като Жан Клод Ван Дам, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и останалите от тяхното поколение. Е, имаме новина за вас – да знаете, че старчетата няма да се дадат току-така, защото имат какво още да покажат.

Продължение на лентата „Разрушителя“

В тази връзка Слай (Силвестър Сталоун) сподели, че се готви продължение на заглавието „Разрушителя“, в първата част на което участваха още Уесли Снайпс и Сандра Бълок. 73-годишният майстор на задъханите сцени твърди, че усилено работи с компанията Уорнър Брадърс върху втори филм. Това стана ясно в серия от въпроси и отговори, публикувана в социалната мрежа Instagram, пише списание People.

Какво разказва началото?

Припомняме, че историята, макар и доста нереалистична, се оказа супер успешна финансова инвестиция. Продукцията дори за известно време оглави боксофис класациите в САЩ.

Сюжетът разказва за мирния свят от 21 в., чието спокойствие е нарушено от заплахата от опасен престъпник от миналото. Действието се развива през 2032 г., когато замразен през 90-те години полицай е върнат в тотално променената съвременност, за да хване безмилостния нарушител, избягал от затвора, в който също бил замразен.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.