Да намериш хубава комедия е трудна задача. Новите предложения са смесица от няколко жанра и често са сладникави и блудкави. Губят по точки и често смешната част е представена само в трейлъра и реално липсва във филма. Такива псевдо-комедии са загуба на време. Показателите за истински забавна продукция са сълзите, болката в корема и превиването от смях. Или някой да удря по коляното си, или пък по подлакътниците на стола в киното!

Изгледайте тези майсторски направени комедии и ще се превивате от смях.

  • Лъжлото /  Lier Lier, 1997 г.

Царят на комедията Джим Кери е в главната роля. Той е адвокатът, който не може да лъже. Това определено се превръща в проблем в работата и разбъркания му живот. Смях през сълзи гарантирано. Дори да гледате филма без звук, израженията на Джим Кери ще са ви достатъчни.

  • Реджеб Иведек / Receb Ivedik, 2008 г.

Това е първата серия. След нея има още 5 или общо приключенията на този образ стават 6. Балкански простак, прави всякакви щуротии, а те, разбира се, му се получават съвсем естествено. Този хайван е огромен и космат и с една колоритна риза през цялото време. Не очаквайте много остроумни разговори. Очаквайте всички глупости, които сте си мислели, че не е възможно да се направят екранизирани!

Важно: не яжте и не пийте нищо по време на филма. Рискувате рязко да изплюете поетото!

  • Убийствено интервю / The interview, 2014 г.

Кратко и ясно - не пропускайте този филм. Пикантен, малко мръснишки (12+) и на моменти налудничав. Действието се развива в САЩ, където двама журналисти трябва да убият Лидера на Северна Корея. Приключението започва с телефонен разговор!

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.