Искате да усетите коледния дух? Дошли сте на правилното място! Подбрали сме топ 5 изключителни филма, които са подходящи за гледане тази Коледа.

Movie

На 5-то място се нарежда ,,Купон преди Коледа” (2015):

Сет Роугън и компания отново не ни разочароват и успяват да ни забавляват с техния уникален хумор. Във филма може да видите типичните купони, които са свързани с много алкохол, забранени вещества и забавни случки. Но основният сюжет на филма е много по-дълбок. Той има за цел да накара хората да се замислят и да покаже, че животът не е просто един голям купон и човек все пак някога трябва да порасне и да продължи напред.

Skruch

На 4-то място поставяме ,,Коледна песен” (2009): 

Една история на великия Чарлз Дикенс, която препоръчваме на малки и големи. В историята се разказва за Ебенезър Скрудж, по-известен като чичо Скрудж. Той е олицетворение на безскрупулен човек, изключително алчен, с една единствена цел - да стане още по-богат. Но всичко това е на път да се промени един ден преди Коледа. Тази уникална история ни показва, че на Коледа все пак стават чудеса и един злодей може да превъзмогне злото и да преоткрие доброто в себе си.

Grinch

На 3-то място сме поставили ,,Гринч” (2018):

Това е най-новият анимационен филм от поредицата за Гринч. Историята за вечно намусения Гринч и неговия верен приятел - кучето Макс освен забавна е и поучителна и доказва, че всеки един от нас просто има нужда от малко любов, за да бъде истински щастлив.

Arnold

На 2-ро място е една класика, която може би много от вас са забравели, а по- младите ни фенове може дори и да не са чували за нея ,,Коледата невъзможна” (1996).

Арнолд Шварценегер влиза в ролята на баща, който често е твърде зает, поради напрегната си работа и някак допуска често срещаната грешка на родителите - да не прекарва достатъчно време с децата си. Но тази Коледа той е твърдо решен да зарадва сина си като му купи така мечтаната играчка и нищо не може да застане на пътя му, освен друг ,,луд” родител, който също е твърдо решен да зарадва детето си. Една история, която отново е подходяща за цялото семейство, а смехът е гарантиран. Ако сте пропуснали тази класика, поправете грешката си тази Коледа.

сам вкъщи

И като заговорихме за класики, според вас кой може да е на 1-во място ? Естествено, че ,,Сам вкъщи” (1990). Нашата класация не би била завършена, без един от най-великите комедийни филми, правени някога. Освен това, той е особено подходящ за Коледа, тъй като действието се развива на този светъл празник. Думите са излишни - една уникална комедия, за която можем да кажем само, че е задължителна, независимо от възрастта, на която сте. Филм, който може да гледате отново и отново, без да ви омръзне.

Напиши коментар