Популярният американски актьор Уил Смит, когото сме гледали в редица холивудски продукции, реши да продължи своите творчески изяви. За да се пази обаче от опасния коронавирус, това ще се случва от дома му. Звездата от „Мъже в черно” пусна първия „карантинен сериал”, който се казва Will from Home. Епизодите можете да гледате в Instagram профила на майстора на превъплъщенията.

Идеята на Will from Home

Първият епизод беше пуснат във виртуалното пространство на 3 април. Идеята на Смит е да направи 12 видеофилма, с които да забавлява феновете си в периода на самоизолация. За целта темите ще са най-различни, а новите епизоди ще се появяват по три пъти в седмицата в Instagram под хаштаг #willfromhome.

Първите серии

Вече се появиха първите смешни предложения на актьора. В първата серия Смит показва гаража си, в който се крие статуя на сина му Яден и картонен образ на героя му от филма „Мъже в черно”. Във втория епизод той и Тайра Банкс обсъждат чрез видеочат комедийния телевизионен сериал „Принцът от Бел Еър”, в който Смит участва през 90-те години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One statue don’t stop no show! Sorry, Jaden!! Dad needs the garage to shoot #WillFromHome on Snapchat :-)

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo it’s 30 YEARS LATER and @tyrabanks still has this scene memorized!! Love that! Our full episode of #WillFromHome in my bio :-)

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith) на

40 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.