По примера на Уил Смит, който направи „карантинен” сериал, родният комик Ники Станоев, звездата от Малкия екран Ивайло Захариев и техни приятели представиха първата уеб поредица, заснета изцяло под карантина. Заглавието е „В изолация” и засега още не е ясно точно кога ще видим първия епизод, но в мрежата вече се върти трейлъра на продукцията. Освен това екипът започна да разказва повече за всеки от героите в страницата на сериала в социалната мрежа Facebook.

Реализация

Разбира се, както противоепидемиологичните мерки предполагат, епизодите са заснети изцяло според препоръките, обяснява Ники Станоев. Участват още Ивайло Захариев, когото познаваме от редица родни продукции, Юлиан Рачков, Рая Андреева и Иво Йончев. Кой е последният, включил се в оригиналната идея, предстои да разберем.

Авторите залагат на доброто чувство за хумор, а сред обсъжданите теми са ирационалните страхове и конспиративните теории, до които се стигна заради извънредното положение у нас.

История

„В изолация” проследява размислите на петима мъже и една жена. Какво се случва с тях от момента, в който се налага да се „затворят” у дома?! Какви мисли ги вълнуват, с какво се занимават и как точно уплътняват свободното време?

Герои

А ето и първите два образа така, както са представени в страницата на сериала във Facebook:

  • БОРИЛ

Борил е от хората, които се чувстват комфортно в обятията на апокалипсис. Сам се определя като един от конниците на му. Привидно смел и агресивен, дълбоко в себе си Борил е страхливец. Борил смята, че притежава секретни знания за световните събития. С безумните си теории кара събеседниците си да се замислят за стабилността на психиката му. Борил разбира от оръжия, притежава огромна колекция. Доверява се само на тях и на… котката, с която живее.

  • ВЕНЕРА

Венера се е посветила да изучи духовната материя на човек. Тя търси хармонията в себе си и в света. Венера е изпълнена с любов, страст и съблазън. Обича красотата и удоволствията в живота. Знае, че присъствието ѝ изпълва със смисъл съществуването. Склонна е да проявява наивитет и открито да флиртува. Продължителната изолация в дома ѝ заедно със семейството ѝ е отключило леки невротични реакции.

210 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.