Вследствие на неприятна и тежка обстановка, в която се намираме всички, "Домът на киното" и София Филм Фест ще осигурят свободен достъп за всички онези, които имат желание да гледат и да се насладят на новите филмови продукции, които ще вземат участие в културното събитие. Единственото условие това да се случи е всеки желаещ да заяви желание за членство във виртуалния клуб на Дом на киното, след което ще получи линк за достъп към филмите.

Събитието ще започне с документалния филм на Емил Христов "Прегръдката", който проследява един пътуващ проект на Ода Жон, носещ същото име. 

Организатори споделят, че благодарение на тази платформа зрителите ще могат да споделят и отбележат своите забележки и възгледи, отнасящи се изцяло за продукциите. Именно на тово място всички запалени фенове на филмото изкуство ще могат да говорят и защитават своите фаворити сред актьорите и тяхната игра. 

От 9 до 30 април публиката ще може да се наслади на над 25 дългометражни филма и не по-малко късометражни, участващи в тазгодишното издание на фестивала на документалното кино, който ще следва мотото "Прегърни изкуството". 

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.