В последно време родното кино отново е в подем, а най-новото забавно предложение се казва „Ятаган”. Лентата представлява майсторско съчетание между сатира, пародия и черна комедия. А главни действащи лица в нея са небезизвестните Мариан Вълев (познат като Куката), някогашната миска Жени Калканджиева, Ивайло Драгиев, Любомира Башева, Васил Василев-Зуека, Китодар Тодоров, тв и радиоводещият Ники Кънчев, Любо Нейков и Ники Илиев.

Забавен поглед към познати неща от родната действителност

Актьорът Мариан Вълев, когото познаваме от хитовия криминален сериал „Под прикритие”, отново ще си има работа със закона. Този път обаче е в ролята на инспектор Рангел Костов от Агенцията за борба с тероризма, който обаче не може да се похвали с кой знае какви професионални постижения. И понеже успехите в работата никакви ги няма, той сам усеща, че уволнението „чука” на вратата му.

Нещата обаче рязко сменят посоката, след като под алкохолно опиянение и под натиска на новоназначената началничка Силвия Овчарова (Жени Калканджиева) съчинява един съдбоносен доклад. В него инспекторът обвинява кварталния нехранимайко Николай Николов-Никсъна (Ивайло Драгиев), че е терорист от най-високо ниво. И ситуацията се заплита още повече.

Изфабрикуваната история обаче помага на Костов да се издигне в кариерата.  Не след дълго на инспектора му се налага да сключи примирие с обвиняемия и дори да се обедини с него. Така двамата започват да мамят праволинейните държавни служби.

205 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.