Има актьори, на които дадени роля им пасват отлично. Създадени са един за друг, както се казва, и човек не може да си представи филмовия образ, изигран от друг. Идеалното лице за новите секси и забавни кино персонажи се казва Зак Ефрон.

Това момче отдавна вълнува младите не само женски сърца и често присъства в розовите им сънища. Той има сини очи, в който можеш да потънеш и ослепителна бяла усмивка. А какво тяло само! Отиват му тези роли на сваляч, леко луд, много щур и доста гол в повечето случаи. Време има достатъчно, пуснете си филмите му и се смейте на воля.

  • Спасители на плажа /2017/

Играе млад и нахакан кандидат-спасител. Високото му самочувствие се дължи на факта, че е колежанският медалист по плуване. Но дали това ще е достатъчно да си уреди място на плажа?

  • Да разлаем съседите /2014/ и втората част /2016/

Ще си припомните старите мръсни номерца от студентските години и от летните лагери. Без правила, така се играе много мръсно. Заровете са хвърлени. Лудите колежани напускат съседската къща или младото семейство полудява.

  • Ох, на дядо! /2016/

Ако има някой, който още не е гледал този филм, да зареже всичко и да го изгледа. Идиотските и неудобни моменти нямат край и всичко върви с голяма доза смях, разбира се. Когато един дядо бивш агент (в ролята Робърт Де Ниро) е решил да покаже на внука си сноб (Зак) как се живее, няма нищо случайно.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.