Пътешествениците обикновено предават страстта си към приключенията и на своите деца. Проблемът е, че запалените по пътуването хора трудно успяват да се „отърсят” от желанието си да видят всичко и да съобразят своя трип с желанията и интересите на най-малките. Затова решихме да ви покажем как можете да направите една почивка на брега на Босфора незабравима не само за вас, но и за вашите наследници.

Най-големият град в южната ни съседка Турция – Истанбул, е едно вълшебно място, на което сякаш всичко е история. И ако успеем за момент да забравим за тежкото ни общо минало с нашите съседи, със сигурност ще открием очарованието този хилядолетен град. Сега обаче няма да разказваме в детайли за неговите красоти и интересни обекти, може би някой друг път. Акцентът този пък ще е върху интересните места, на които задължително трябва да заведем децата.

2 страхотни забавления за най-малките в Истанбул

Увеселителен парк Vialand

Добър вариант, ако нямате възможност да отидете до Париж, а и можете да отскочите до Истанбул дори само за ден. Страхотният увеселителен парк е място, от което хлапетата няма да искат да си тръгнат. Кула на справедливостта, която се издига на височина 50 метра и рязко се спуска надолу; влакче, което се изкачва на 30 м височина със скорост 80 км/ч; водни забавления; магическа стая; стотици екзотични животни плюс тунел аквариум; 4D кино; въртележка на два етажа; ферма и блъскащи колички са само част от приключенията, които можете да изживеете там.

Аквариум Sea Life

Истанбул

Място, на което не само дъхът на най-малките ще спре, но и вашият. Представяли ли сте си някога какво е да плуваш с тропически рибки или с 2-метрови акули?! Е, тук можете да сте на сантиметри от подобни забележителни "творения" на майката природа.

Аквариумът е разположен на площ от 8000 кв. метра и събира 10 000 морски твари от тропическите гори Меконг и Амазонка, Средиземно море, Черно море, Индо-пасифика и Големия бариерен риф. А за финал на тази незабравима морска обиколка можете да си вземете и някой друг сувенир за спомен, както и ваши снимки с невероятен морски или истанбулски фон.

4 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.