Повечето хора харесват уютен светъл интериор - меки одеяла, светли тапети, камини и други атрибути на комфортен живот. Някои обаче предпочитат по-екстравагантни жилища. Така в мрежата се появиха снимки на стилна черна къща.

 

Снимки на оригиналния дом се появиха в сайта за недвижими имоти Zillow и бързо станаха вирусни онлайн. Само за 250 000 долара можете да си купите необичайна сграда с форма на осмоъгълник, която е боядисана в черно както отвътре, така и отвън.

 

Потребителите в мрежата бързо нарекоха сградата "готическа къща". Все пак не бива да се мисли, че сградата прилича на мрачен средновековен дворец с високи тавани. Всъщност тя е малко стилно имение, единствената уникална характеристика на което е черната цветова схема.

 

Домът е собственост на брокера Сет Гудман, който го купува през август 2021 г. само за 75 000 долара. Човекът дал воля на дизайнерската си визия и сега продава сградата за 250 000.

 

Сет не е планирал да създава готическо имение. Първоначално той просто поръчал черен покрив, след това взел улуците, които да съвпадат, но когато избираше сайдинг, Гудман дори не помисли за това и веднага потърси черни панели.

 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.