Ако ви се ходи на екскурзия до Исландия с любимия човек, ето ви една страхотна възможност да си спечелите безплатна нощувка. Необходимо е само да предложите годеж на половинката си на високосния ден 29 февруари и хотел „Ранга“ ще отвори врати за вас за една нощ, пише в. Metro. Предложението обаче важи за представителките на нежния пол.

Традиция

Обичайно господата искат ръката на своята избраница, само че това беше валидно в едни по-стари времена. И все пак ако сте традиционалисти, значи знаете, че представителките на нежния пол могат да вземат инициативата, но само на 29 февруари.

Какво предлага хотелът?

Хотелът е част от луксозен комплекс, който се намира на около час път с кола от столицата Рейкявик. След романтичната безплатна нощ двойката ще може да се възползва и от закуска с ягоди, покрити с шоколад, както и някои други лакомства. Влюбените ще получат достъп до спа-центъра и до обсерваторията в по-късните часове на деня, за да се насладят на Северното сияние. А като бонус двойката ще може да слуша любовни истории от гръцката митология. Предлагат се и екскурзии с моторизирани шейни, езда и катерене на ледници.

Каква е идеята?

Освен че инициативата е чудесен PR за хотела, управата се надява така да насърчи исландките да бъдат по-активни в интимно отношение. В тази връзка обаче трябва да споменем и някои цифри. Всъщност исландките са едни от най-еманципираните дами в света, така че едва ли имат нужда от кой знае какво приканване. Те съставляват 44% от директорските бордове и 66 % от броя на висшистите в страната.

19 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.