Това, че не можем да си подадем носа навън, не означава, че няма как да видим света. Достатъчно е само да имате достъп до интернет, за да се впуснете в интересни приключения. С тези виртуални турове висенето вкъщи става по-интересно.

  • Африка

Отидете на сафари по пижами. От andBeyond правят live стриимове на сафарита всеки ден. А ако искате изцяло да се потопите в африканската култура, пробвайте традиционните рецепти, слушайте музикалните плейлисти и прочетете някоя от препоръчаните книги. 

  • Лувъра

Лувърът е един от най-посещаваните музеи в света, където са изложени над 380 000 произведения на изкуството, включително Мона Лиза. И не е необходимо да ходите до Париж, за да разгледате изложенията там. Вижте скритите послания в картините или разгледайте някоя от колекциите с виртуалните турове, които предлагат.

  • Великата китайска стена

Ако искате да посетите Китайската стена, но ви е страх да ходите до Китай, имаме добри новини за вас. Може да я разгледате, докато си стоите на дивана вкъщи. 

  • Гмуркане без да се мокрите

Подводните камери на Националния аквариум в Балтимор ви позволяват да разгледате много изчезващи видове като сиви акули, лъчеперки и други интересни водни животни. 

  • Изстреляйте се в Космоса

Ако ви е писнало от лошите новини на Земята и всичките странни неща, които се случват тук, може да си направите онлайн тур до Марс. Създателят на Тесла, Илон Мъск смята, че през 2026 г. можем да стъпим на Марс. Проверете дали ви харесва пейзажът. 

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.