Едно бебе се превърна в истинска малка звезда по света, благодарение на невероятната прическа, с която природата го е дарила. Момиченцето се казва Примроуз Отъмн Ловридж и има коса, на които би завидяла благородно всяка една дама.

 

Майката - Беки Мей Купър, споделя в свои интервюта за чуждестранни медии, че изобщо не е очаквала да роди дете с толкова много коса. "Първото нещо, което си помислих, когато я видях, беше: Не мога да повярвам!", обяснява тя. Прическата на малката дама е в тъмно черен цвят, контрастиращ на небесно сините й очи. Тази красива комбинация я превръща в истинска жива кукла и кара хиляди хора по света да се влюбят в снимките й. 

Не липсва интерес и при съвсем обичайна разходка по улицата. "Приковава вниманието на всички хора, където и да отидем. Едно ходене до магазина ни отнема цял час, защото околните не могат да спрат да й се радват и да говорят за косата й", разказва майката. "Някои хора дори не могат да повярват и искат да я пипнат", допълва тя. 

Грижите за косата на малкото момиченце съвсем не са леки. Винаги се използва четка и сешоар, но пък добрата новина е, че бебето обожава да минава през тази процедура. Майка й разказва, че гледа с интерес сешоара. Нощем пък се налага да я връзват на опашка, за да не се заплита, докато спи. През деня пък най-често я връзват на две опашки - фонтанчета и родителите се шегуват, че в тези моменти прилича на малък "ананас". Вижте очарователната Примроуз в нашата галерия.

 

 

40 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.