Колкото и да си говорим, че за всеки влак си има пътници, когато става въпрос за сексапил, има някои нации, които са на светлинни години от други. Например българките и украинките са всеизвестни с пленителната си красота. И това не е просто мит, признават го всички чужденци, дошли по нашите земи.

Какво е сексапил

Ако трябва да дадем точно определение, може да проверим в речника на Мериам Уебстър. В него думата „секси” е обяснена като „привлекателен и интересен”. Но все пак истинската красота не е само обвивка, все пак нали наша е поговорката „по дрехите посрещат, по ума изпращат”.

Кои са най-сексапилните нации в света

Повод за гордост е, че и българите намират място в тази класация. Нареждаме се чак на 17 място, но това е така вероятно, защото нашенките често ги мислят за рускини или украинки по света. И все пак и от двата пола имаме представители, по които въздишат куп почитатели – например Григор Димитров и Нина Добрев, отбелязва онлайн изданието Big 7 Travel.

  • Украинци – поразителна визия, която очаквано ги подрежда на челна позиция. Не е никак чудно, че от тези географски ширини идват някои от най-горещите красавици на котешката пътечка. Само ще споменем и кино звездата Мила Кунис и повече едва ли има нужда да обясняваме.
  • Датчани – правят впечатление с това, че са високи и стройни. Следващото нещо, което няма как да пропуснете, е, че обикновено са руси със сини очи, което може да се каже, че е напълно достатъчно.
  • Филипинци – кой не харесва екзотиката. А като добавим и перфектните им тела, нещата стават съвсем перфектни. Доказателство е музикалната звезда Бруно Марс и множеството миски.
  • Бразилци – пищни форми, но нищо не е прекалено. Горещата им кръв обаче е това, по което никой не може да им „стъпи на малкия пръст”.
  • Австралийци – чудесни примери са Миранда Кер, Хю Джакман, Никол Кидман, Ел Макферсън. Трудно е да обобщим тези звезди в един тип, но определено австралийците са доста секси.
38 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.