Отношенията между хората са сложно нещо, особено когато става въпрос за интимни такива. Ясно е, че любовта с времето се трансформира – при едни чувствата намаляват, при други пък споделянето на ежедневието с един конкретен човек става навик, но има и такива, които успяват да съхранят връзката си, придавайки ѝ нова стойност всеки един ден.

А тайната е в споделените моменти! Това не означава, че сте застраховани от битови разпри и противоречия. Нито пък е гаранция за единомислие и гледане в една и съща посока. Когато обаче не се отказвате от другия при първата появила се трудност, постепенно откривате вашата собствена формула на успешната връзка. Ето обаче и няколко конкретни съвета как да направите така, че да бъдете в мислите на половинката си постоянно.

Споделяйте

Време, емоции, мисли, мечти… Това не означава да не си оставите никакво пространство за себе си, напротив, но недейте да бъдете егоисти. Пътят към хармоничните взаимоотношения минава през идеята за „нас“, където „аз“ е част от едно цяло.

Дайте въздух

Всеки нормален човек има нужда от собствено пространство и от време за себе си, нали така?! Освен това срещите с различни хора могат да носят добавена стойност – преоткриване на любимия човек. Е, не говорим за отворена връзка и срещи с други хора, а просто за време, в което да правите нещо, което на вас ви доставя удоволствие.

Бъдете открити

Всички отношения, не само интимните, имат нужда от искреност. Това е начинът да заздравим всяка връзка и да заслужим доверието на другия. Затова бъдете честни, особено за грешките си. Ако любимият съумее да ги прости и да е до вас, дори когато не сте много за обичане, значи наистина си заслужава да се борите за него.

39 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.