Ясно е, че коронавирусът повлия върху всички сфери на живота ни. Разбира се, в това число попадат и несъвсем законните дейности като простотуцията. Представителките на платената любов обаче също проявиха находчивост и готовност за приспособяване и се „преместиха“ онлайн.

Жени, които да предлагат интимни ласки на живо, има и сега, но определено те са много по-малко. В условията на пандемия и при тях работата изисква ползването на маски и дезинфектанти, разказва Нова тв.

Нов вариант за платена любов

Само няколко дни след обявяването на извънредното положение интернет пространството беше залято от обяви, най-често в сайтовете за запознанства.

„Знаем, че предлагането на сексуални услуги в България е незаконно, т.е това е престъпление. Ето защо никой няма да си позволи или малко биха били онези, които биха рискували да създадат сайт, в който официално да се предлагат сексуални услуги”, обясни Любомир Тулев,  експерт по киберсигурност.

Ето как се случват нещата:

Повечето жени и мъже, които пускат подобни обяви, твърдят, че работят само онлайн. Обяснението им е, че така е по-бързо, лесно и удобно – до еротична виртуална среща се стига само за секунди. Но ако клиентът е нов, първото нещо, което получава, е презентация на услугата. При превода на парите като описание потребителят може да пише „книга, комунални услуги, подарък, рози“ – каквото поиска.

„Основанието за превода може да е най-различно и е трудно доказуемо, но не могат да избягат от това, че са получили тези пари”, обяснява Тулев.

Непредвидени разходи

Единственото неудобство е това, че онлайн еротичното забавление може да излезе доста по-солено от обявената сума. Причината е, че човек обикновено си плаща само, за да види едно голо тяло, а всичко останало може да мине в графата допълнителни екстри.

Но спокойно, не при всички онлайн представителки на най-древната професия е така. При някои няма финансови изненади, но пък потребителят служи като психолог, който изслушва проблемите им за спада в работата покрай пандемията.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.