Доминирането по време на секс може да е супер възбуждащо, особено ако се прави доброволно и с уважение. Факт е обаче, че много хора се чувстват по-добре, когато не те водят „парада”, затова оставете контрола в ръцете на партньора си. И ако сте от тези, които искат да угодят на половинката си и да ѝ доставят върховно удоволствие, ще ви дадем няколко съвета как да го направите.

Отново ще направим уточнението, че доминирането в секса не трябва да е насилствено. Не бива да го правите само заради желанието на партньора си, а и заради вашето. И тук не става въпрос само за поемане на водещата роля, а за играенето на ролите на доминант и подчинен. Така че ако не се чувствате комфортно, може би е добре да проучите другите варианти да задоволите сексуалните фантазии и на двамата.

Съвети как да бъдем доминанти

  • Не прекрачвайте границите

Ако някой от двамата партньори изпитва известни колебания, може би е добър вариант идеята от книгата „50 нюанса сиво”, а именно изготвяне на списък със забранените и позволените неща. Поговорете с партньора си и уточнете границите, за да се чувствате и двамата спокойни и да сте сигурни, че преживяването ще бъде приятно и за двете страни.

  • Направете малки промени в поведението си

Няма нужда да говорите с по-плътен глас, за да станете по-доминиращи. Вместо това може да заложите на леки пощипвания, например.

  • Поддържайте контакт с очи

Изключително важно, особено ако пробвате по-нетрадиционни неща. Поддържайки визуален контакт с половинката си, ще сте наясно във всеки един момент дали не сте прекалили.

  • Издърпване на косата

Подобни преживявания включват леко подръпване на косата, което може да е много секси, без да е свързано с болка. Просто прокарайте пръсти през косата на любимия с леко я подръпнете.

  • Говорете мръсно

Все пак не е нужно да казвате всички псувни, за които се сетите, защото партньорът ви ще се зачуди какво се случва. Използвайте думи, за които знаете, че действат разгорещяващо на половинката ви.

  • Не питайте, просто кажете

Доминантът дава посоката на интимността, разбира се след като са уточнени границите.

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.