Можем да кажем, че децата са резултатът от един добър сексуален живот. Само че какво се случва, когато те се появят?! Започват да обсебват живота ни и понякога позанемаряваме интимните преживявания. Ясно е, че на такива двойките с наследници могат да се отдават, едва след като малките заспят. Обаче никога не си застрахован от това хлапето да се събуди и да дотича, точно докато с половинката сте решили да се обичате.

Как да спасим сексуалния си живот след появата на децата?

  • „Спаси” спалнята

Като за начало е добре децата да си спят в техните легла. Не че няма да намерите и друго място в къщата, на което да се отдадете на страстни преживявания, но пък спалнята си е спалня. Освен това няма да е излишно да създадете рутина по отношение на лягането на хлапетата. Всяка вечер приблизително по едно и също време да са в леглото. Така те ще са си починали добре, а пък родителите ще могат да запазят отношенията си.

  • Поделете си задълженията вкъщи

Да си признаем, домакиня зад печката с рошава коса не е най-секси гледката, за която се сещате. Отглеждането на деца обаче не оставя много време на дамите да се погрижат за себе си по начина, по който биха искали. Затова татковците също трябва да се включат в къщните задължения или поне в грижата за хлапетата. Така и жената ще има възможност за някоя разкрасителна процедура, че да се почувства по-женствена.

  • Прегърнете спонтанността

Да, отглеждането на деца значително намаляват шансовете за спонтанност под завивките, но не е невъзможно. Прибрали сте се по-рано от работа, преди хлапетата да са си дошли от училище?! Да ви кажем ли какво можете да свършите междувременно?! Или пък оставяте децата на гледачката, за да отидете на кино… Наистина ли ви се гледа филм?!

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.