Въпреки че позата „момиче отгоре“ се счита за една от най-популярните, наред с кучешкия стил и класически мисионерска поза, все пак може да повдигне много въпроси. Къде да сложите ръцете си? Как да разположите краката? Кой ритъм да спазвате?

 Нека да разберем има ли вариант как да го направим, така че да е удобно и забавно за всички.

Ъгълът е всичко

Положението на конник не подсказва, че момичето ще седи изправено през цялото време, като калайдисан войник, под ъгъл от 90 градуса. Това не е много удобно и проникването ще бъде достатъчно дълбоко, така че пенисът да може да опре до шийката на матката, а не всеки харесва това.

Може да опитате вместо това момичето да се наклони леко напред или назад, за да се позиционира под ъгъл от 45 градуса спрямо партньора. Дамите трябва да движат бедрата си, сякаш чуват музика.

Не се страхувайте да вземете властта

А ако искате да направите позата още по-гореща, сложете ръцете си или тези на партньора ви над главата си (над главата му) или използвайте белезници. Е, или просто му/ѝ кажете да не мърда. 

Ако ви е омръзнало и просто искате да смените позицията си, просто мъжът може да заеме седнало положение, така че ъгълът ще се промени малко и ще стане не толкова „остър“, а вие ще сте много близо един до друг - можете да се целувате или просто да се гледате в очите.
 

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.