Има едно доста популярно меме с генерал Мутафчийски. Може ли да се прави секс по време на карантина? Може, казва генералът, но само по един.

Целувките и сексът са доста добър начин да обменим бацили. Не можем да имаме доверие на никого в това време. Най-безопасният партньор сте си вие самите, само не забравяйте да си измиете ръцете. Не казвамe, че трябва да се спре сексът тотално, но може да разгледате и наръчника за Корона-сутра пози за допълнителна сигурност.

Ако пък сте си само вие, можете да разширите хоризонтите си. В момента е особено популярно коронавирус порното, ако ви е интересно, може да поразгледате. Има интересни заглавия от типа "Доставчик носи храна на жена в карантина" или "Майка се опитва да плати за лекарства". Има и доста видеоклипове на хора със защитни костюми и маски. Интересно е какви неща се харесват на хората тези дни.

Хубаво е да се гледа весело на нещата. Сега е момент да се възползвате от факта, че Pornhub предоставя безплатен Premium акаунт за 30 дни и това важи всяка страна в света. 

Stay home!

32 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.