Искате ли да запазите страстта помежду си завинаги?! Е, имаме новина – не е невъзможно, просто трябва да опитвате различни неща и да не се отдавате на рутината. А ето и един съвет как да откриете тайната на най-горещите преживявания под чаршафите.

Тайната на идеалния секс

Просто е – трябва да сте си отпочинали и да сте се наспали добре, твърдят учени от Медицинския университет в Мичиган. Всъщност това звучи доста логично. Много  по-вероятно е да сте в настроение за горещи преживявания, когато не сте изтощени, нали?! Истината е, че качествената почивка засилва действието на определени полови хормони като андрогени и естроген, които водят до възбуда. Така че слагаме умората след работа към списъка с неща, които могат да „убият” либидото.

Ето няколко съвета за по-добър секс. Отдавайте се на интимности сутрин

Какво мислите за сутрешния секс?! Не е за вас? Това е последното нещо, за което се сещате в началото на деня? Още по-лошо за вас, а бихте могли да започнете новия ден с усмивка и добро настроение.

"Вашите нива на мелатонин, хормон, който ви прави сънливи, са високи вечер, а нивата на произвеждащи енергия хормони като тестостерон са ниски. Това е точно обратното на това, от което се нуждаете за парен секс", казва доктор Майкъл Бреус.

Сексът е здраве

Така, може и да не ви звучи особено сериозно, но е вярно. Хората, които са щастливи и доволни от сексуалния си живот, имат много по-малко нарушения в съня, отколкото другите. Това сочи проучване на списание Health. Причината e, че всякакъв вид интимност, включително секс, намалява стреса.

40 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.