Факт е, че технологиите направо са ни завладели, но чак пък толкова… В случай че сте сред почитателите на най-модерните неща в интимно отношение, вече имате още по-голям избор. Не стига това, че представителките на нежния пол са повече, което автоматично гарантира по-лесно намиране на половинка, но вече ако не ви се занимава с ходене по срещи, а искате интересно преживяване, е достатъчно само да отскочите до Словения. Защо?!

Интересна идея как да разнообразим секса

На границата между Балканите и Централна Европа откриха публичен дом с роботи и кукли. Бързаме да отбележим, че роботите са с телесна температура, така че допирът с тях никак няма да е неприятен – напротив, ще наподобява докосването на човешкото тяло. Новото чудо на техниката е толкова страхотно, защото е направено от специален силикон.

Откъде идва идеята за нестандартния публичен дом

Собственик на заведението е Сандра Кнего, която разказва, че ѝ хрумнало да направи такова място, след като гледала репортаж за подобен публичен дом в италианско шоу, което обаче вече е спряно. В началото на новата година такова заведение отвори врати и във Великобротания, така че ако предпочитате, може да отскочите и до там. 

Превръщат ли се в мания секс роботите

На външен вид роботите, приличат много на обикновени секс кукли. Само че когато ги докоснете, разбирате, че са по-специални – меки и приятни на допир. Секс роботите са по същество реалистични кукли, които имат сложни движения и имитират хората. Те са хипер реалистични с функции като вградени нагреватели, които именно създават усещането за топлина на тялото. Имат и сензори, които да реагират на вашето докосване.

Една от компаниите в бранша със секс роботите дори разработва вариант, които може да говори, да се усмихва и да пее. Куклата Harmony обаче е първата, която предлага „емоционална връзка“.

И макар че към момента можем да се срещнем с тези специализирани роботи само в нетрадиционните публични домове, експертите твърдят, че няма да е далече, когато изкуствените красавици ще се настанят и в обикновените домове. Очаква се през следващото десетилетие те да станат първи приятелки на самотните хора, които търсят любов.

51 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.