Ако не се радвате на добър сексуален живот, обвинявайте филмите за възрастни за това. Заключението на експерти по сексуално здраве от Великобритания, които са изчислили, че несемейните или разведени мъже са по-склонни да страдат от еректилна дисфункция, защото са твърде свикнали с филми за възрастни или имат „незадоволителен“ сексуален живот.

Доклад установява, че 80 процента от мъжете, живеещи във Великобритания, са имали еректилна дисфункция. Дипломираният психолог Феликс Иконоакисто твърди, че това се дължи именно на порнографските филми, както и на алкохола. 

"Тези хора имат небрежен, незадоволителен или изцяло отсъстващ сексуален живот. Чувстват се неуверени, ако се стигне до полов акт", казва той. 

При изследването са разпитани 1000 мъже, като 800 от тях са признали, че са имали проблем и са се борили с еректилната дисфункция. 

"Ако мъжът отново се амбицира в работата си и целите си, това се отразява и на сексулания живот. Понякога обаче прекалената отдаденост на работата води до приемане на сексуални партньор като "клиент" и мисълта се насочва изцяло върху това, какъв ще бъде отзивът след края на акта. Страхът навлиза в главата на мъжа и му пречи да покаже себе си", казва още той. 
 

Тагове
32 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.