Покрай извънредното положение и факта, че доста хора се позадържаха по домовете си, тръгна шегата, че следващата година ще има бейби бум. Може и да се окаже самата истина, предстои да го установим. Но пък сме почти 100% сигурни, че ласките под завивките значително са зачестили през последните месеци. И в тази връзка решихме да проверим какво мислят сексолозите относно видовете сексуалност.

Научно доказано

Според специалистите има три типа сексуалност и те се определят от три от сетивата ни – слух, зрение и допир. Но това едва ли ви изненадва кой знае колко. Вероятно сте забелязали как някои хора са способни да „експлодират“ само при едно докосване, на други пък им е нужно мъркане, а на трети – секси визия.

Най-често срещаният тип

Безспорно най-много хора се влияят от това, което виждат. Те обичат красотата и затова имат точно такива изисквания към половинката си – трябва да изглежда добре и е желателно да бъде така и по време на страстите под завивките. И ако атмосферата е особено важна за вас, значи сте точно от този тип.

Вторият тип сексуалност има отношение към допира. Представителите на този тип буквално обичат да „опипват“ нещата. Държат любимия човек за ръка и да го докосват често. Смята се, че по-чувствителен любовник от този тип не съществува. И накрая е слушателят, който се възбужда от нещата, които чува. За него е важно не само какво ще му каже партньорът, а и как точно ще го изрече.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.