Колкото и да обичате страстите под завивките, малко са двойките, които след време могат да се похваля със същото желание като в началото на връзката. И това е съвсем разбираемо, емоциите вече не са основното в отношенията, защото влюбените трябва да се справят и с някои ежедневни проблеми. Задължения, работа, непрекъснати мисли и притеснения за бъдещето… Все неща, които изместват мисълта за секс на по-заден план.

Няколко трика за отегчените в секса

  • Поставете отношенията с половинката си на централно място

Вярно е, че еуфорията от първите моменти на връзката няма как да се върнат, но можете да направите така, че отношенията ви да станат още по-незабравими. Просто трябва да си го поставите за цел – не пренебрегвайте другия, не спирайте да се изненадвате и намирайте време само за вас двамата.

  • Събуждайте се заедно

Започнете ли да спите на отделни легла ситуацията при вас е доста сложна. Може би мисълта никой да не ви пречи в леглото и да не ви завзема от пространството ви звучи добре, но определено не се отразява положително на отношенията. Така се отдалечавате с половинката си, а и спирате да се съобразявате един с друг… Постепенно ще започнете да сте склонни на все малко компромиси и диалогичност по отношение на появилите се проблеми.

  • Споделете очакванията си

Ако обичате да гледате филми за възрастни, споделете го с любимия човек. Може пък така да намерите общ начин за разпалване на страстите помежду ви. А ако се стигне до там, че изобщо нямате желание да палувате под завивките с половинката си, просто въведете нещо ново, което не сте опитвали досега.

  • Бъдете спонтанни

Спонтанността е супер и със сигурност носи силни емоции, само че предвидимостта, в която попадат повечето връзки след определено време, може да я превърне в отдавна забравено нещо. Ами, ще повторим, всичко е във ваши ръце – изненадвайте се, развълнувайте се един друг, припомнете си удоволствието и трепета от първите срещи, колкото и отдавна да са били те.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.