Няма да закачаме темата с мимолетните свалки, нито със секса за една нощ. Ясно е нали! Става дума за  следващия етап, когато имате отношения. Ето картинката - тя е страхотна, срещите ви са супер... В един момент обаче една черна мисъл се прокрадва в мъжката глава! 

По-добър ли съм от него?

Дори и да си до нея сега и да го милсиш, никога не я питай. Никога! Няма жена, която да иска да отговори честно на този въпрос. А мрънкането и объркания поглед само ще те изнервят. Бъди мъж и не искай този отговор - не и буквално. Помисли колко по-хубаво ше е, ако тя с доволна усмивка ти каже - Нямаш равен... Ти си бог.... Къде научи това, о дааа!

9 начина да бъдеш по-добър от предишния и да спреш да се сравняваш

1.Забрави за всички порно сцени. Сексът на екрана не е като в реалността.

2. Поддържай спалнята спретната и чаршафите чисти.

3. Без обрасли генитали. Поддържай ниска или никаква растителност в тази зона. Така и "той" ще изглежда по-голям.

4. Телесни аромати! Това, че си мъж, не означава, че можеш да си вониш, ей така. Не е секси, още по-малко е възбуждащо. Ако искаш да мачкате чаршафите заедно, обърни внимание на тази точка. Камбанките трябва да са сухи и свежи, а не потни и спаружени орехчета, сещаш се защо!

5. Предигра трябва да има! Мислете за женското тяло като за скъпа кола, спортна кола. Загряваш я преди турбо обиколката, нали?

6. Нека първият оргазъм да е за нея. Ти ще имаш достатъчно време да си вземеш своето. Най- голямата грешка, която мъжете правят, е да мислят първо за собственото си удоволствие. Искаш признание колко си добър, покажи че наистина е така.

7. Не бързай! Не си на състезание. Затова е предиграта и правилото "първо тя". Това премахва и проблема с прекалената превъзбуда при някои мъже. Нека всеки се наслади на момента.

8. Мъже, не забравяйте целувката. Целувайте!

9. Правете комплименти. Ти си страхотна! Красива си! Това беше невероятно! Страхотен секс!... схванахте идеята.

Както вие, така и тя иска да знае дали се е представила добре. Следвайте тези стъпки и тя ще е на седмото небе, ще се чувства специална, желана и секси и ще ви се отблагодари подобаващо.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.