Българите обичат разговорите за секс, само че не задълбочените, а по-скоро онези, в който да се изфукат с половата си мощ. Когато се стигне до въпроса какво точно харесва всеки в интимен план, обикновено се получава доста неловко мълчания. А да не говорим, ако някой отвори въпроса за секс играчките! Тема табу!

Е, 2020 г. определено няма да като другите, включително и по отношение на преживяванията в спалнята. Така че позволете си да мислите малко по-модерно и не отхвърляйте нещата преди да сте опитали. А изборът определено е доста голям, защото с всяка следваща година идват нови и нови иновации.

„Ще започнем да виждаме много повече „технологии” при играчките – независимо дали става въпрос за съвместимост на приложенията, или за възможността за използване от разстояние. Освен това ще се появят повече играчки, които правят много повече от това просто да вибрират”, обяснява сексологът Меган Стъбс.

Най-„горещите” играчки през 2020 г.

  • Играчки с дистанционно включване – изключително актуални във времената на социална изолация. Безспорен хит са сред играчките и затова заслужено държат първото място по интерес сред потребителите.
  • Играчки с Bluthooth – нещо ново, което бързо си проправя път сред останалите предложения. Също много полезни за разнообразяване по време на пандемията. Можете да ги използвате дори ако партньорът ви е в другата стая, за да поддържате искрата. Добър избор са и в случай че нямате партньор, можете и сами да ги контролирате.
  • Играчки от неръждаваема стомана – за тези, които предпочитат соло изпълненията, това е вашият избор. Използват се за върховна вътрешна стимулация. И ако се чудите какво пък им е толкова доброто на тези играчки, значи не сте ги пробвали досега. Различното при тях е усещането, далеч по-различно от силиконовите еквиваленти.
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.