Темата „секс” вече определено не е табу. Да не кажем, че в 21 век вече всичко от всякъде „лъха” на секс. И именно в този обстановка, изобилието от информация, любопитните играчки и неограничените възможности, като че ли има все повече незадоволени в интимен план хора. Причините няма да коментираме сега – може да са най-различни, а ще се съсредоточим върху триковете за постигането на повече положителни емоции в спалнята.

Какво съветват звездите за секса?

  • Ева Лонгория

„Съветът ми към дамите, които не се чувстват удовлетворени в леглото, е да си купят вибратор. Хубавото е, че можете да го използвате както сами, така и с партньора си”.

  • София Вергара

„Ключът към перфектния секс е двамата партньори да бъдат спонтанни. Това не означава, че трябва да правят странни пози. Най-важното е да се обичате”.

  • Дженифър Лопес

„Искам всички мъже да са наясно, че по-голямата част от жените не обичат зърната им да бъдат извивани. Може и да си мислят, че не им е много хубаво, но, повярвайте ми, не ни е”.

  • Ким Катрал

„Най-добрият начин да покажеш признателност към половинката си е като реагираш на докосванията му. Това е най-хубавият подарък, който жена може да даде на мъжа си”.

  • Хайди Клум

„Някои хора са по-големи експериментатори в леглото, докато други са по-скучни. Не е лошо и да влизате в някакви роли, изобщо да мислите извън рамките”.

32 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.