Сексът и митовете за него са десетки, а защо не и стотици. Почти всеки човек ги е коментирал, обмислял и вероятно чел за тях. И все пак сред всички приказки, съвети и какво ли не, има пет мита, които са сред най-великите и най-оборимите в същото време.

1. Колкото по-голям, толкова по-добре

Всички сме чували легендарни истории за африканци, а и не само. Обаче редица изследвания са доказали, че нито в Африка жените са толкова щастливи, нито удоволствието като цяло на женското съсловие е измеримо с размера. Разбира се, има и изключения. Като цяло изводът 

2. Овертюрата не е важна

Жените изпитват оргазъм предимно с главата си, затова от вратата за краката важи за първия път само, като и там не винаги е успешна тактика. Дамите си искат ухажване, романтика, малко целувки, да захапеш... Овертюрата е всичко и ако се справиш добре с нея, няма как да не я накараш после да вика като демон пред екзорсист. 

3. Оргазмът е задължителен

Това легендарно събитие в женската физика. Истината е обаче, че много малко жени биха могли да достигнат до оргазъм. Затова е много важно как се справяш с френската любов и ако се представиш добре, то дамата на вечерта ти ще те помни дълго. 

4. Вибраторите е враг на мъжествеността

Вибраторът не ти е враг и не е приятел на жената. Той е едно устройство с батерии, което върши някаква работа, докато теб те няма, но няма как да те измести. А с малко повече фантазия може да бъде и твой добър приятел, докато се забавлявате с жената.

5. Добрият секс трае дълго време

Порното е дълго само по една причина - за да гледате по-дълго. А и едночасов филм там се заснема цял ден. Обаче в реалния живот при добра стиковка с партньора кулминацията идва до 10 минути - и за двамата. Това не означава, че не си вършиш работата, а че си толкова добър, че можеш да я свършиш бързо и качествено. Ако прекалиш с времето, най-вероятно ще бъдеш пратен в десета глуха за няколко дни. Макар колежките да казват, че няма такова нещо като "прекалено много секс". 

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.