Начинът на хранене влияе не само на нашата фигура, а най-вече на здравословното ни състояние. Освен това обаче, оказа се, има отношение и към половата мощ на мъжете. Това твърди експеримент, проведен заради документален филм.

Резултатите

В опита се включили трима спортисти, които едната вечер похапнали различни видове месни ястия, а на следващата – храни със соя и грахов протеин. И вероятно ще се изненадате да разберете, че консумацията на продукти от животински произход има доста голяма връзка с представянето на мъжете в леглото. След втората вечеря продължителността на палуването под завивките се увеличила с три-четири пъти.

Изследвания

Ако трябва да сме съвсем точни, връзката между веганството и по-доброто представяне в леглото все още не е доказана, защото това е само един малък експеримент. Резултатите от него обаче са предпоставка за по-задълбочени изследвания.

Предишни изследвания показват, че честото включване на месо в менюто води и до по-чести случаи на еректилна дисфункция. А причината – месото забавя притока на кръв към гениталиите, пише Daily Mail.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.