Задоволих ли я? Това е въпросът, чийто отговор винаги трябва да е "Да"!

Ще се опитам да ви обясня защо това е толкова важно и как сте извън всякакви класации, ако не се справяте с тази задача.

Мъже, запомнете, че нейният оргазъм е най-важен. Колко добре се представяте в леглото е от космическо значение. Ако сте с чисто нова мацка и креватните гимнастики заемат по-голяма част от времето, което прекарвате заедно, дръжте се на ниво.Няма по-голямо зло от незадоволената жена. Тя е като триглава ламя, ако не може да освободи напълно сексуалното напрежение.

Помислете си дали искате това митично създание да ви изпепели само защото вас ви мързи. Не знаете как, попитайте я? Много по-добре е да галите една доволна мъркаща тигрица. Задоволените жени са по-усмихнати и спокойни, не се изнервят и не вдигат скандали за глупости. Ако тя е наясно, че ти ще направиш всичко, за да я докараш до оргазъм, никога няма да я боли главата. Ти ще си нейното хапче.

 

Ако не знаете как да задоволите конкретна жена, говорете с нея. Налучкването е по-трудният метод, а и ще ви отнеме ценно време. Не карайте на спомени. Желанията и усещанията в секса са много индивидуални. Такъв трябва да е и подходът ви. Не винаги секс маратонът печели точките. Даже напротив.

Няколко прости съвета:

Възбуждайте я! Бъдете сигурни, че тя ви иска и е готова да ви поеме, преди да се пъхнете на топло и влажно. Целувките да са дълбоки и страстни. Хапете нежно. Гърдите са чувствителна ерогенна зона, бъдете внимателни с тях. Клиторът е вълшебното копче. Играйте си с него и в никакъв случай не го забравяйте. Ближете. Използвайте пръсти или играчки - включете всичко, което тя харесва.

Щом започне същинската част сменяйте позите, докато откриете нейната. Когато тя ви язди, клиторът ѝ се търка в лонната ви кост - това ѝ доставя двойно удоволствие. Кучешката поза е страхотна, ако на нея ѝ харесва дълбокото и силно проникване. Следете реакциите ѝ. Ако дишането ѝ стане по-тежко и учестено или рязко притихне, сте на прав път. Дай ѝ време. Не я пришпорвайте, не я разсейвайте. Ако сте сигурни, че мисията е успешна, можете да покажете на какво още сте способни. Тя ще оцени високо всяко движение!

Задоволяването на жената е ключът към щастливата връзка. Както и най-сигурният начин, че на сутринта ще ви направи закуска.

 

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.