Руло Стефани се харесва на много хора.В този прочит на рецептата всеки продукт играе главна роля.Няма да завиваме продукти,ще ги развиваме!Финала ще изглежда така....

Нужните продукти:
500гр. кайма
700гр. моркови
1 глава лук
1 скилидка чесън
2 яйца
1 филия хляб /малко прясно мляко за накисване/
1 пакетче желатин
сол, пипер, кимион, чубрица, магданоз, пушен червен пипер
5-6 кисели краставички
Овкусявате каймата със сол, чубрица лук, магданоз, кимион и изкиснатия хляб. Разбърквате я хубаво и оствяте за 30 минтуви в хладилник.След което оформяте на вретено около дървено шишче и печете на скара/оребрен тиган.
Морковите се варят до готовност,пасират се с малко масло и сол на вкус,добавя се и пушен червен пипер.Той дава характер на пюрето.
Яйцата може да сварите при морковите-спестява време.Не забравяйте да ги измиете преди това.
Сварените и обелени яйца заедно с краставичките и чесъна се наситняват в блендер. Подправят се със сол и черен пипер,добавете и няколко капки мазнина.Желатина се разтваря в 200мл вода.Изсипвате готовата смес в малки силиконови формички или други подходящи и заливате с желатина.
Оставяте настрани да стегне.Ще са нужни поне 30 минути в хладилник.
Сега остава да ги подредите красиво в чинията и да се насладите.


Супа със сьомга



Рекорд: Вкусна пита сирене с огромни размери
