Като изключим ораничаването на излизанията от столицата за празниците, следващата най-актуална тема тези дни е боядисването на великденските яйца. Затова и социалните мрежи изобилстват от интересни идеи за разкрасяване на чуканите, както и от апетитни козунаци.

Така де, това, че трябва да спазваме социална изолация, не значи, че трябва да пропуснем подобен шанс да демонстрираме творческата си мисъл. Затова вероятно повечето от вас са се постарали да направят най-страхотните яйца и да се включат в импровизираната виртуална надпревара за топ модели.

Най-популярните яйца в социалните мрежи

И понеже безспорно най-често споменаваната личност в новините, а и в шеговитите мемета е ген. Венцислав Мутафчийски, вече видяхме лика му на не една и две торти. Сега шефът на Оперативния щаб за борба с разпространението на коронавируса "украси" и едно специално великденско яйца. То е дело на Петя Добрева, според която генералът е толкова важна и специална личност, че трябва да бъде не върху каквото и да е яйце, а върху голямо щраусово. А "нормалните" яйца, дамата е нарисувала с предпазни маски.

Още нестандартни идеи с образа на генерала

Видяхме Мутафчийски също и върху нетрадиционен маникюр, а компания му правеха премиерът Бойко Борисов и проф. Тодор Кантарджиев (друг любим образ в социалните мрежи заради забавните си физиономии).

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.