Америка наистина е страната на неограничените възможности. Ню Йорк приютява идеята на двама професионалисти за създаването на мястото, на което да имаш изискана вечер и носи съвсем различен смисъл. В ресторант, наречен At Eleven Madison Park, всичко е лично и специално. Там не просто сервират скъпа храна, там създават цяла вселена за посетителите си. Неслучайно заведението е носител на 3 звезди Мишлен, освен това е обявено за най-добрия ресторант в света заради цялостната концепция!

Как изглежда изисканото през техните очи

На това място превръщат асансьора в космически кораб и сервират вечерята сякаш са в космоса! Уау! Цената от 335 долара за порция изглежда като колосална сума, но всичко си има обяснение. За всяка маса се грижи екип от 4 човека, посветени на доброто прекарване на клиентите. Това са двама сервитьори, сомелиер и помощник.

Ето друг пример за комплексната работа и щурите идеи на тези хора. Сервитьор чува разговора на масата. Човекът споделя, че са имали страхотна ваканция, успели са да разгледат всичко в Ню Йорк, но така и не успели да хапнат прочутият им „ход-дог“. Тази информация веднага се отнася към управителя и познайте какво следва…? Помощникът излиза и купува 2 бр. „ход-дог“. Отнася ги в кухнята, готвачът ги разрязва перфектно, слага горчица и овкусява, след което се сервира със следващото ястие. Така гостите остават изумени. Огромни усмивки и паднали от радост ченета! Ето за това работят в този ресторант.

За да може да даде това уникални усещане на клиентите си, екипът на ресторанта прекарва месеци в изпипването на всеки детайл. Вкусна храна и спомен за цял живот, това създават в At Eleven Madison Park.

Трима души са наети на длъжността „създател на мечти“. Тяхната задача е да създават вълшебен свят за посетителите. Всичко започва, когато някой се обади, за да направи резервация. Събират информация за всеки един от гостите и накрая я превръщат в приказка. И поредното доказателство, което ще дадем, е един мини голф за баща, който не искал да прекара празника Денят на бащите в ресторант. Той предпочитал да е на голф игрището! Е, получил е повече от това, за което е мечтал.

38 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.